Gvin odbila da se slika gola: Poštujem Plejboj, ali više volim da me slikaju na terenu

Svetsko prvenstvo samo što nije počelo

19.07.2023. 11:05
  • Podeli:
Djulija Gvin-64b7931667c74.webp Foto: Profimedia

Svetsko prvenstvo u Australiji i Novom Zelandu izazvalo je interesovanje za ženski fudbal. Toliko da su se u "potrazi" za fudbalerkama i najpopularniji svetski mediji.

U centru pažnje nemačkog izdanja "Plejboj" našla se reprezentativka Nemačke Đulija Gvin (24). Fudbalerki Bajerna poslata je primamljiva ponuda o saradnji i predlogom da se nađe naga na naslovnoj strani publikacije pre Svetskog prvenstva.

Ova lepa igračica, koja igra na poziciji veznog reda i jedna od najpoznatijih nemačkih fudbalerki, prvo je obavila razgovor sa svojim trenerom, a potom odbila predlog.

"Poštujem 'Plejboj' kao medijski proizvod, ali više volim da se predstavljam kao fudbaler na terenu, a ne na naslovnim stranama. Generalno, mislim i nadam se da imamo mnogo uzbudljivijih i važnijih tema za razgovor, posebno sada pred Svetsko prvenstvo", rekla je Gvin na pitanje novinara zašto je odbila "primamljivu ponudu". 

Fos-Teklenburg dobila istu ponudu 1989. godine

Ovo nije prvi put da se "Plejboj" zainteresuje za neku fudbalerku. Martina Fos-Teklenburg je imala istu ponudu kada je bila profesionalna fudbalerka, 1989. godine.

"Mogla sam da dobijem 15.000 maraka za to. I ne bih imao problema da se fotografišem naga. Ali rada sam prošla kroz neke neprijatne situacije sa roditeljima. Nisam želeo da im nametnem pritisak javnosti sa kojim nisu mogli da se nose", rekla je Martina i dodala:

"Mislim da "Plejboj" ima super estetske fotografije. Dozvolili bi svakome da donese odluku kako bi da se fotografiše, ali je uvek bolje da se upozori na prednosti i mane koje može da ima. Pre ulaska u tu avanturu trebalo bi se preispitati: Možete li snositi posledice? Da li ti donesu nešto? Ako je osoba koja se slika u redu sa tim, nema ništa loše u tome."

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()