Hakeri začinili žreb za EURO 2024: Seksi uzdasi se orili dvoranom, prisutni skrivali osmehe

David Silva nije znao šta ga je snašlo na bini

03.12.2023. 08:51
  • Podeli:
Žreb za EP 2024-656c2e24c3c69.webp Foto: AP Photo/Martin Meissner/Tanjug

Na žrebu za Evropsko prvenstvo u fudbalu 2024. godine dogodio se presedan - hakeri su se potrudili da događaj učine nezaboravnim. U velelepnoj dvorani, prepunoj uglavnom muškog sveta, tokom izvlačenja (baš pred i tokom otvaranja kuglice sa imenom Srbija) na video bimu pušteni su glasni zvuci porno uzdaha. 

Izrazi lica prisutnih u publici i nekadašnjeg španskog fudbalera Davida Silve na bini, dok je vadio ime iz kuglice poslednjeg šešira, pokazale su neskrivene, nemoguće kontrolisane reakcije. 

Bivši igrač Mančester sitija se pomalo i zbunio, ali bivši danski fudbaler i zvezda Rendžersa Brajan Laudrup, dok je izvlačio ceduljicu sa imenom Srbija, ukočio je svoj osmeh.

Englezi pišu da ovo stiže godinu dana od kada je poznati britanski šaljivdžija Den Džervis, tokom TV prenosa FA kupa, pustio seksualne zvukove koji paraju uši. To je bilo njegovo lično delo, a ovo u Nemačkoj je delo hakera.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()