Haverc podbacio na prvom izazovu: Areta mu odredio poziciju

Navijači strepe

19.07.2023. 11:21
  • Podeli:
Kai Haverc-64b7a08679b86.webp Foto: AP Photo/Alex Brandon/Tanjug

Novi fudbaler Arsenala Kai Haverc propisno se obrukao prethodne noći, tokom takmičenja veština kakvo imaju igrači tokom Ol star meča u MLS ligi.

Na izazovu koji je imao ispred sebe, da volejom postigne što više golova, reprezentativac Nemačke je podbacio - od 14 pokušaja nijednom nije zatresao mrežu. 

Ovo je iznervirao navijače Arsenala, ali je dobro da predstava na kojoj je učestvovao ne donosi bodove, samo trenutni ugled koji je promenljiv.  

Mikel Arteta ga je ovog leta doveo iz Čelsija za 75.000.000 evra i već je rekao da će mu igrati u veznom redu, baš zbog slabe realizacije koju je imao. 

Haverc je prošle sezone na 47 utakmica dao devet golova. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()