Hejlund: Erikson me je usmerio ka Junajtedu

Moj idol je Kristijano Ronaldo, otkriva novajlija u Mančesteru

08.08.2023. 09:20
  • Podeli:
Rasmus Hojlund_Twitter-64c6717446f3c.webp Foto: Twitter

Danski fudbaler Rasmus Hejlund izjavio je da je Kristijan Eriksen jedan od razloga zašto je došao u Mančester junajted.

Pomenuti napadač je sa novim klubom potpisao ugovor do leta 2028. godine, dok je Atalanti na ime obeštećenja uplaćeno 74 miliona evra, plus devet miliona kroz bonuse.

"Sjajno je što je tu Kristijan Eriksen, on mi je priredio dobrodošlicu. Tokom leta sam sebe je zvao 'agent Kristijan'. Ne bih da to zvuči kao da je on pregovarao u vezi mogu ugovora, ali me je svakako pitao da li bih želeo da dođem ovde. Rekao mi je da je Mančester junajteda zaista željan da me angažuje, jer u klubu misle da sam uzbudljiv igrač", istakao je mladi napadač za klupski sajt.

Dodaje da mu je idol u dečačkim danima bio Kristijano Ronaldo.

"Moj idol je Ronaldo. Otac me je upoznao sa njim kada je igrao za Junajted i pratio sam ga dok je igrao za Real Madrid. Dopada mi se njegov mentalitet i to što je uvek gladan golova. Tako je strastven u tome da bude najbolji", zaključio je Hejlund.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()