Hrvatski fudbaler tokom meča pao od udarca, izneli ga na nosilima

Jedan od igrača mu je odmah ukazao pomoć, a potom je na teren ušao i lekarski tim

02.05.2023. 08:41
  • Podeli:
golman_lokomotiva_foto_YT-64500a44efc7c.webp Foto: YouTube

U okviru 32. kola Hrvatske nogometne lige, došlo je do nemilog događaja - na meču Lokomotiva - Gorica povredu je doživio golman Ivan Banić, koji je iznesen s terena u 93. minutu.

Utakmica je završena rezultatom 2:2, a gol za izjednačenje je u zadnjem minutu postigao Matuš Vojtko. Međutim, strašna scena obelžila je zadnjih nekoliko minuta utakmice. Golman Gorice izgubio je svest u sudaru sa saigračem, koji ga je u prolazu zakačio nogom u glavu.

Jedan od igrača mu je odmah ukazao pomoć, a potom su na teren ušli i doktori koji su ga nakon tri minute opservacije izneli sa terena na nosilima.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()