Imobile doživeo saobraćajku: Kapiten Lacija se sudario sa tramvajem u Rimu

Italijanski mediji navode da će više detalja o ovoj nesreći biti poznato posle policijske istrage, koja je u toku.

16.04.2023. 12:31
  • Podeli:
Tan2023-04-1421400854_1 Ćiro Imobile Tano PecoraroLaPresse via AP-643bcc2691f43.webp Foto: Tanjug/Tano Pecoraro/LaPresse via AP

Kapiten Lacija Ćiro Imobile prošao je bez povreda u saobraćajnom udesu, koji se jutros dogodio u Rimu, pošto se fudbaler rimskog kluba sudario sa tramvajem, prenosi Gazeta delo Sport.

Italijanski mediji navode da je tramvaj na liniji broj 19 prošao kroz crveno svetlo na raskrsnici i sudario se sa vozilom, kojim je upravljao kapiten Lacija.

U ovoj saobraćajnoj nesreći povređeno je nekoliko putnika, koji su se nalazili u tramvaju. Italijanski mediji da su svi putnici lakše povređeni, a jedna osoba je prebačena u bolnicu.

"Tramvaj je prošao kroz crveno. Srećom, ja sam dobro. Samo me malo boli ruka", rekao je Imobile posle saobraćajne nesreće.

Italijanski mediji navode da će više detalja o ovoj nesreći biti poznato posle policijske istrage, koja je u toku.

Gazeta delo Sport tvrdi da je uništen prednji deo automobila fudbalera Lacija i dodaje se da je Imobile pukom srećom izbegao teške povrede.

Italijanski mediji veruju da će kapiten Lacija biti spreman za naredni meč u Seriji A protiv Torina, koji će biti odigran 22. aprila.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()