Inter u problemu: Arnautović se povredio

Odigrao sedam utakmica u svim takmičenjima uz jedan postignut gol

25.09.2023. 15:00
  • Podeli:
Marko Arnautović-6511845cc6b9a.webp Foto: AP Photo/Alvaro Barrientos/Tanjug

Austrijski fudbaler Marko Arnautović pauziraće najmanje šest nedelja zbog povrede butnog mišića leve noge, saopštio je fudbalski klub Inter na zvaničnom sajtu. 

Kako je saopšteno, 34-godišnji Arnautović će ponovo sledeće nedelje biti pregledan, ali se dodaje da za ovakve povrede pauza uobičajeno traje od 45 do 60 dana. 

Arnautović se ovog leta vratio u Inter, a odigrao je sedam utakmica u svim takmičenjima uz jedan postignut gol.

Zbog povrede, Arnautović neće moći da pomogne ni reprezentaciji Austrije koja sredinom oktobra igra kvalifikacione mečeve za plasman na Evropsko prvenstvo, protiv Belgije kod kuće i u gostima protiv Azerbejdžana. 

Olakšavajuća okolnost za selektora Ralfa Rangnika je činjenica da je praktično već obezbeđen plasman na EURO 2024 jer Austrija ima sedam bodova više od Švedske, tri kola pre kraja kvalifikacija. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()