Istorijski krah Partizana: Crno-beli duguju plate i sadašnjim igračima

Teški dani u klubu iz Humske

02.06.2024. 12:54
  • Podeli:
fk partizan, 13 mart 2024 - foto Dusan Milenkovic ATAImages (2)-65f200fe84c9e.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Vest da je Partizan dobio zabranu od FIFA zabrinula je navijače crno-belih. Međutim, lošim vestima kada je u pitanju ovaj klub, izgleda da nema kraja.

Naime, ovo verovatno neće biti jedina kazna za crno-bele.  Uprava kluba nije naučila iz prethodnih loših iskustava, pa tako ni sada ne izmiruju obaveze prema igračima redovno i u celosti u poslednje dve godine, saznaje Sport klub.

Partizan nije isplatio sve plate u poslednje dve godine prema nekolicini fudbalera koji su trenutno vezani ugovorom za klub iz Humske, pa postoji realna i osnovana mogućnost da se ovakvi sudski sporovi (koje će Partizan, po svemu sudeći ponovo izgubiti) ponovo dogode pred Sudom za sportsku arbitražu.

Ipak nije to nije sve, da  problem bude još veći, duguju se i nekima od menadžera igrača provizije koje su ugovorom dogovorene prilikom potpisivanja igrača, pa će crno-beli morati da izdvoje pozamašnu svotu novca kako bi pokrili sve dugove koje klub u ovom trenutku.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()