Italija popunjava tim: Kapiten Fjorentine dobio poziv od Spaletija

Azuri imaju problema sa povredama igrača

14.11.2023. 13:25
  • Podeli:
Luciano Spaleti-63f7ac6f62ade.webp Foto: Profimedia

Levi bek Kristijano Biragi pozvan je u reprezentaciju Italije za poslednje dve utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine protiv Severne Makedonije i Ukrajine, saopštio je Fudbalski savez Italije (FIGC).

U saopštenju FIGC se navodi da se kapiten Fjorentine priključio trening kampu reprezentacije Italije u Koverčanu. Biragi je u reprezentaciji Italije zamenio povređenog Manuela Lazarija.

Selektor Italije Lućijano Spaleti ima problema sa povredama igrača, pošto ne može da računa na Manuela Lokatelija, Davidea Kalabriju, golmana Aleksa Mereta i Rafaela Toloja.

Italija će u petak igrati u Rimu protiv Severne Makedonije, a u ponedeljak će se u Leverkuzenu sastati sa Ukrajinom.

Prvo mesto na tabeli grupe C kvalifikacija za EP 2024. drži Engleska sa 16 bodova. Engleska je već obezbedila plasman na EP u Nemačkoj. Ukrajina je druga na tabeli sa 13 bodova, dok je Italija treća sa 10.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()