Italijani udarili na Vlahovića i Sergeja: Debakl Orlova nadaleko se prepričava

Nemaju milosti

29.06.2024. 15:44
  • Podeli:
vlahovic-66800df2adaf1.webp Foto: AP Photo/Matthias Schrader

Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je debakl na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj završivši na poslednjem meču grupe C sa Slovenijom, Danskom i Engleskom samo dva boda. Italijanska "Gazeta delo sport" objavila je 11 igrača koji su najviša razočarali na turniru.

Među njima se nalaze i dvojica srpskih fudbalera – Dušan Vlahović i Sergej Milinković-Savić.

Milinković-Savić je prošlog leta prešao u Saudijsku Arabiju, u Al Hilal.

"Srpski Milinković se izgubio u arapskoj pustinji. Njegov dubler bio je Sergej sa Evropskog prvenstva. Pravi primer sa tržišta, ako se prepustite zovu novca, ako mislite da je vredan rizika od pada tempa i konkurentnosti, onda vam veliki reprezentativni turniri ispostavljaju račun. Samo je jedan Kante", navodi Gazeta.

Italijani su oštro kritikovali i Vlahovića, koji je imao dobru sezonu u Juventusu.

"Koji je pravi Vlahović? Još nije jasno. Ovaj EURO 2024 je bio fantastičan. Protiv Slovenije ga je zamenio Luka Jović, koji je postigao izjednačujući gol. Protiv Slovenije je zamenio Ivana Ilića i nije promenio tok remija, ostalo je 0:0. Loš period, što je video i zabeležio i Tijago Mota".

Srbija je na čitavom šampionatu postigla najmanje golova – samo jedan, i to je učinio Luka Jović u poslednjoj sekundi na utakmici protiv Slovenije (1:1). „Orlovi“ su turnir završili sa jednim porazom (od Engleske 1:0), remijem protiv Slovenije, kao i protiv Danske u poslednjem kolu (0:0).

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()