Iz Italije tvrde: Alegri nastavlja da bude trener Juventusa

Ovim činom se šalje poruka da je klub iz Torina stabilan

01.02.2024. 15:15
  • Podeli:
Masimilijano Alegri.jpg Foto: Profimedia

Trener Juventusa Masimilijano Alegri (56) ostaće na klupi kluba iz Torina do juna 2025. godine bez obzira na to kakvi rezultati budu bili u ovoj sezoni, prenose italijanski mediji.

"Gazeta delo sport" navodi da Alegri sa sportskim sektorom Juventusa već planira pojačanja za narednu sezonu. 

Čelnici Juventusa su zadovoljni radom iskusnog trenera, koji će najmanje još jednu sezonu ostati u Torinu bez obzira da li će Stara dama uspeti ove godine da stigne do titule u Seriji A.

Italijanski mediji ističu da rukovodstvo Juventusa želi da rivalima i javnosti na taj način pošalje poruku da je klub stabilan na svim nivoima.

Sledi derbi sa Interom

Juventus se nalazi na drugom mestu na tabeli Serije A sa bodom manje od prvoplasiranog Intera, ali torinski klub ima meč više. Juventus će u nedelju gostovati Interu u derbi meču 23. kola italijanskog prvenstva.

Alegri je trener Juventusa od 2021. godine, a prethodno je torinski klub vodio od 2014. do 2019. Sa Juventusom je osvojio 11 trofeja.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()