Jan Karlo Simić oduševljen nakon Piksijevog poziva: San se ostvaruje

Emotivna objava na društvenim mrežama

31.08.2024. 15:30
  • Podeli:
Jan Karlo Simić profimedia-0841557925-65d5bc43bbe47.webp Foto: Profimedia

Fudbaleri Srbije će takmičenje u Ligi nacija započeti 5. septembra, kada će na Marakani dočekati aktuelnog prvaka Evrope, selekciju Španije. Tri dana kasnije naša selekcija će gostovati Danskoj.

Srbija će ove mečeve dočekati u znatno izmenjenom sastavu, a debitantski poziv dobio je i defanzivac Milana koji trenutno brani boje Anderlehta i to kao pozajmljen igrač, Jan Karlo Simić.

On se oglasio nakon Piksijevog poziva emotivnom porukom na društvenim mrežama.

"Poziv u  "A" reprezentaciju Srbije bio je san koji sam imao od detinjstva i sada se ostvaruje.

Velika je čast predstavljati svoju zemlju i strasno braniti boje svoje zastave.

Nemerljiv je osećaj pripadnosti, radosti i časti kada svi kao jedan stojimo mirno pod trobojkom koja se vijori i zvucima himne koja ispunjava srce i dušu.

Idemo napred zajedno",  stoji u objavi Jan Karla Simića

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()