Još jedan nezadovoljan igrač: Radim sve što Tuhel traži, pitajte njega zašto ne igram

Mladi Holanđanin skupio samo 82 minuta na terenu

18.09.2023. 12:23
  • Podeli:
De Liht-6508252a9744f.webp Foto: AP Photo/Matthias Schrader/Tanjug

Fudbaler Bajerna Matajs de Liht (24) izjavio je da je nezadovoljan trenutnim statusom u minhenskom klubu, pošto ove sezone dobija malu minutažu u šampionu Bundeslige, prenosi "Bild".

De Liht je prošle godine stigao u Bajern za 67 miliona evra iz Juventusa. On je ove sezone odigrao pet mečeva za šampiona Nemačke, a ukupno je sakupio samo 82 minuta u dresu Bajerna.

"Zašto ne igram? Nemam pojma, morate da pitate trenera Tomasa Tuhela. Radim sve što Tuhel traži, ali na poslednje dve utakmice igrao sam samo po 10 minuta i to u veznom redu", rekao je De Liht.

Holandski fudbaler je za Bajern ukupno odigrao 48 utakmica i postigao je tri gola.

"De Liht je vrlo važan za naš tim. Svima nam je jasno da mu trenutna situacija ne predstavlja lak izazov, ali sam uveren da će u narednih nekoliko meseci imati brojne prilike da igra", zaključio je sportski direktor Bajerna Kristof Frojnd.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()