Još jedan Srbin u Saudijskoj Arabiji: Igraće sa Benzemom i Kanteom

Sve je dogovoreno

03.08.2024. 10:42
  • Podeli:
euro 2024, fudbalska reprezentacija srbije, strahinja pavlović, predrag rajković, lazar samardžić - 20 jun 2024 - foto Reuters-6675c44927e3e.webp Foto: Reuters

Predrag Rajković, srpski golman, uskoro se seli u Saudijsku Arabiju, kako prenosi Fabricio Romano, italijanski novinar. Rajković je navodno već dogovorio uslove sa Al Itihadom.

Posle vesti da bi Nemanja Gudelj mogao da postane fudbaler Al Šabab, stiže i nova vest o odlasku još jednog srpskog fudbalera u Saudijsku Arabiju.

Kako prenosi Fabricio Romano Predrag Rajković ide iz Majorke u Al Itihad za 11.000.000 evra.

Srpski golman u tom slučaju igraće u timu sa Karimom Benzemom i Ngolom Kanteom, a oko njegovog dolaska trebalo bi da je sve već dogovoreno.

Rajković je branio za Srbiju na Evropskom prvenstvu, a što se tiče klupske karijere bio je čuvar mreže Jagodine, Crvene zvezde, Makabija Tel Aviv, Remsa, da bi dve sezone potom proveo u Španiji odnosno u dresu Majorke.

U Saudijskoj Arabiji uveliko su Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić koji igraju u Al Hilalu. Najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije snašao se fenomenalno i prošle godine bio je odmah iza Kristijana Ronalda po broju golova u sezoni.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()