Juventus se oglasio o slučaju Pogbe: Budućnost neizvesna

Pogbu čeka napetih nekoliko dana

11.09.2023. 23:15
  • Podeli:
paul pogba reuters-6461ddb90fcc9.webp Foto: Reuters

Fudbaler Juventusa Pol Pogba bio je pozitivan na testosteron na standarnom doping testu koji je napravljen posle meča Udineze i torinskog kluba, koji je odigran 20. avgusta.

Fudbaler se našao usred velikog skandala nakon što je otkriveno da je konzumirao nedozvoljene supstance.

Njega je italijanska Nacionalna antidoping agencija privremeno suspendovala zbog konzumacije testosterona, koji mu je nakon utakmice sa Udinezeom nađen u krvi.

Juventus se oglasio saopštenjem gde su naveli da je fudbaler privremeno suspendovan i kako će pažljivo preduzeti naredne korake.

Kazna za ovaj prekršaj može biti izuzetno ozbiljna, pošto je maksimalna kazna četiri godine, a Pogba će imati priliku da se odbrani drugim testom.

 

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()