Kolarov učestvovao na žrebu Lige nacija: Srbija ima dobre rezultate

Bivši kapiten reprezentacije izvlačio je B diviziju

08.02.2024. 19:16
  • Podeli:
Aleksandar Kolarov-65c51a776504e.webp Foto: Reuters

Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov bio je specijalni gost na žrebu Lige nacija u Parizu.

Kolarov je odredio sastave grupa B divizije, a na pitanje voditelja Pedra Pinta koliko mu je značilo igranje za nacionalni tim rekao je da je veoma srećan što je mogao da oseti takvu vrstu emocija.

"U poslednjih nekoliko godina imamo dobre rezultate. Plasman na Svetsko prvenstvo, zatim A Liga nacija i sada Evropsko posle 24 godine, to je svakako veliki uspeh za Srbiju", rekao je Kolarov, koji je za reprezetaciju odigrao 94 utakmice i postigao 11 golova.

Za Srbije je igrao na dva Mundijala - u Južnoj Africi 2010. i Rusiji 2018, kao i na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()