Kratko smo se radovali: Gudelj trenira, ali jedan od bitnih igrača propušta EURO

Loša vest za Piksija i Srbiju

14.05.2024. 15:29
  • Podeli:
babic milinkovic savic srpski fudbaleri-66436580ea1d6.webp Foto: AP Photo/Petros Karadjias

Srpski fudbaler Srđan Babić gotovo sigurno je završio sezonu zbog povrede, piše ruski Sport Ekspres.

Babić se povredio tokom polufinala Kupa Rusije koju je njegov Spartak igrao protiv Dinama. Vladimir Slišković je morao da ga izmeni posle 11 minuta utakmice i to nakon trka za protivničkim igračem, kada je osetio bol.

Uprkos tome što je izašao s terena na nogama i kada se akcija završila, stvari nisu dobre. Sport Ekspres se poziva na svoje izvore kada tvrdi da je sezona za Babića gotova i kada navode da bi lako mogao da propusti Evropsko prvenstvo.

Iz Spartaka su naveli da se Babić oporavlja, ali je propustio dve utakmice i neće biti na terenu ni protiv Baltike u utorak.

Klub ne ubrzava njegovu rehabilitaciju, niti želi da bilo šta rizikuje zbog Evropskog prvenstva, zbog čega postoji velika mogućnost da Dragan Stojković Piksi i tim Srbije ostanu bez jednog od redovnih pozivaca za okupljanja nacionalnog tima u poslednje vreme.

Srbija na Evru igra prvi put kao samostalna zemlja i to 24 godine otkako smo se tamo našli kao Jugoslavija. Do kraja sezone u Rusiji se igraju utakmice sa Baltikom, Rubinom i Orenburgom, a sve se završava 25. maja.

Srbija će u Nemačkoj biti u grupi sa Engleskom, Danskom i Slovenijom i turnir najboljih evropskih selekcija se igra od 14. juna.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()