Lampard razočaran: Igrači imaju nisko samopouzdanje

Izgubio je svih šest utakmica od povratka u londonski klub

03.05.2023. 12:19
  • Podeli:
Frenk Lampard-63cec78d55b57.webp Foto: Profimedia

Menadžer Čelsija Frenk Lampard izjavio je da je razočaran rezultatima londonskog kluba u ovoj sezoni, prenose britanski mediji.

Lampard se pre mesec dana vratio u Čelsi, a izgubio je svih šest utakmica od povratka u londonski klub.

Čelsi je sinoć poražen od Arsenala (1:3) u meču 34. kola Premijer lige.

"Čelsi je imao mnogo uspeha u poslednjih 20 godina, ali trenutno nismo u toj poziciji. Kada se sve pogleda iza kulisa vide se razlozi zašto je to tako. Ako ćemo da budemo draga, fina ekipa, kao u prvom poluvremenu protiv Arsenala, onda nije važno protiv koga igramo", rekao je Lampard.

On je priznao da fudbaleri Čelsija imaju nisko samopouzdanje.

"To neće da se promeni preko noći, ali moramo to da uradimo što pre. Prepasivni smo, a uzroci mogu da budu različiti. Igrači imaju nisko samopouzdanje, ali kada ste igrač Čelsija, morate da igrate na određeni način. Jedino što vas može izvući iz cele situacije su razumevanje i rad", istakao je Lampard.

Čelsi je 12. na tabeli Premijer lige sa 39 bodova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()