Leković ostaje u Zvezdi: Uskoro se priključuje treninzima prvog tima

On je godinu dana proveo u španskom Viljarealu

18.06.2024. 19:20
  • Podeli:
Stefan Leković-64956f9c5e39a.webp Foto: FK Crvena zvezda

Mladi fudbaler Crvene zvezde, Stefan Leković vraća se među crveno-bele nakon što je proveo godinu dana na pozajmici u španskom Viljarealu.

Prema tvrdnjama Telegrafa, on će se vrlo brzo priključiti ekipi i početi da trenira sa prvim timom, tako da će pojačati konkurenciju u sastavu Vladana Milojevića, koja je juče krenula sa pripremama.

Španski klub imao je pravo da otkupi Lekovića za 4.000.000 evra, što su oni pokušali da spuste, ali Zvezda na to nije pristala, pa se Leković na kraju vratio među crveno-bele.

Reč je o fudbaleru koji je prošao kroz sve mlađe kategorije Zvezde, a koji je jedno vreme nastupao i u Grafičaru. Boravak u Viljarealu mu je bio prvi "izlet" u inostranstvo.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()