Lepe vesti iz Nemačke: Srbiji porasle šanse za osminu finala

Šanse i dalje postoje

22.06.2024. 17:21
  • Podeli:
srbija fudbaleri srbije fss-66744ce4eea6e.webp Foto: TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ

Fudbalska reprezentacija Srbije ne nalazi se u dobrom položaju pred poslednje kolo na EURO. Međutim,  šanse za plasman u osminu finala i dalje postoje.

Jasno je da "orlove" pobeda nad Danskom vodi u osminu finala, ali u teoriji bi mogao da im bude dovoljan i bod.

Engleska bi trebalo da savlada Sloveniju, sa makar dva gola razlike, ili da tim Dragana Stojkovića Piksija odigra efikasan remi sa Dancima.

Dakle, ako Srbija završi kao treća sa dva boda, da bi prošla dalje, moralo bi da se ostvari dva od tri sledeća scenarija.

1) da Albanija izgubi od Španije/da Hrvatska ne pobedi Italiju
2) Škotska i Mađarska odigraju nerešeno
3) Turska pobedi Češku/Portugal pobedi Gruziju

Podsećanja radi, ukoliko timovi budu izjednačeni, prvo se gleda međusobni skor, potom gol-razlika, a onda i broj postignutih golova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()