Ljajić doneo pobedu Novom Pazaru: Jedinstvo povelo, pa primilo tri gola

Radost gostiju nije bila dugog daha

31.08.2024. 19:02
  • Podeli:
ljajić-66d34c4a68986.webp Foto: Emedin Hajrovic/ATAImages

Fudbalski klub Novi Pazar ugostio je ekipu Jedinstva kod kuće u sedmom kolu Superlige Srbije, gde su uspeli nakon preokreta da izvuku pobedu rezultatom 3:1.

Prvi pogodak na meču, na iznenađenje svih prisutnih, postigao je igrač Jedinstva Tomas Perez u trećem minutu od prvog sudijskog zvižduka.

Međutim, ta radost gostiju nije bila dugog daha, već u 26. minutu Adem Ljajić se upisao u listu strelaca i to sa bele tačke.

U drugom poluvremenu, u 48. minutu je postigao i svoj drugi pogodak, a konačni rezultat postavljen je od strane Lakićevića u 80. minutu meča.

Novi Pazar je ovom pobedom zauzeo 12. mesto na tabeli, pošto im je ovo tek druga pobeda, a imaju i jedan remi i tri poraza.

Jedinstvo je poslednje, a i dalje nemaju nijednu pobedu, već su na jednom remiju i šest poraza.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()