Mađari pokvarili posao "Orlovima": Srbiji pale šanse za prolaz u osminu finala

Mnogo kalkulacija na Evropskom prvenstvu

24.06.2024. 08:10
  • Podeli:
srbija-667010c680bb7.webp Foto: TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ

Fudbalskoj reprezentaciji Srbije u teoriji bio mogao da bude dovoljan i bod u meču sa Danskom u utorak.

Da bi se to dogodilo, određeni scenariji moraju da se ostvare. Jedan je "otpao", nakon što je Mađarska u 10. minutu nadoknade pobedila Škotsku (1:0).

Ako Srbija završi kao treća sa dva boda, da bi prošla dalje, morala bi još dva scenarija da se ostvare.

1) da Albanija izgubi od Španije/da Hrvatska ne pobedi Italiju
2) Turska pobedi Češku/Portugal pobedi Gruziju

Inače, ukoliko timovi budu izjednačeni, prvo se gleda međusobni skor, potom gol-razlika, a onda i broj postignutih golova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()