Mančester Junajted će dobiti novog vlasnika za ludu sumu: Ovo je najskuplja transakcija u istoriji sporta

Šeik ne žali novac, ostvariće svoju veliku želju

11.10.2023. 10:14
  • Podeli:
Old Traford Mančester junajted_Jon Super AP Tanjug-6419dd32c4bb1.webp Foto: Jon Super / AP / Tanjug

Već neko vreme se priča o tome da bi Mančester Junajted trebao da dobije nove vlasnike, a izgleda da će to sada dobiti svoj epilog.

Najkonkretniji sa ponudama do sada je bio šeik Jasim bin Hamad al Tani, sin bivšeg premijera Katara, koji je poslao nestvarnu ponudu u iznosu od 10 milijardi evra.

Posao ovog tipa nije lako završiti i kako Fabricio Romano navodi gotovo je oko 90 posto celog posla, a ostatak bi trebao da bude zaključen uskoro.

Prema pisanjima lokalnih medija, navodi se da je prvobitna ponuda od pet milijardi odbijena, a da je novo potraživanje iznosilo devet milijardi funti.

Ovo znači oboren prethodni svetski rekord, koji je postavila Volton - Pener grupa, plativši Denver Bronkose četiri i po milijarde dolara.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()