Mančester siti i Inter u polufinalu Lige šampiona

Remi u revanšima četvrtfinala odveli Engleze i Italijane dalje

20.04.2023. 08:10
  • Podeli:
AA-20230419-30901855-30901848-UEFA_LIGA_PRVAKA_FC_INTERNAZIONALE_BENFICA-6440574a3bb96.webp Foto: Anadolija

Fudbaleri Mančester sitija i Intera plasirali su se u polufinale Lige šampiona.

Mančester siti je u Minhenu remizirao sa Bajernom 1:1 u revanš duelu četvrtfinala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja. 

Engleski klub je izborio plasman u polufinale, pošto je prošle nedelje u prvoj utakmici u slavio sa 3:0. 

Za Mančester siti gol je postigao Erling Haland u 57 minutu, dok je jedini gol u ovom dvomeču za Bajern postigao Jozua Kimih iz penala u 83. minutu.

Fudbaleri Intera i Benfike igrali su u Milanu 3:3 u revanš meču četvrtfinala LŠ. U prvom meču odigranom pre osam dana bilo je 2:0 za italijanski tim.

Golove za domaću ekipu postigli su Nikolo Parela u 14. minutu, Lautaro Martinez u 65. minutu i Hoakim Korea u 78. minutu. 

Za goste precizni su bili Fredrik Aursnes u 38. minutu, Antonio Silva u 86. minutu i Petar Musa u 95. minutu.

Fudbaleri Intera će u polufinalu Lige šampiona igrati sa Milanom, dok će Mančester siti snage odmeriti sa Realom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()