Manuel Nojer na operaciji, propušta početak Superkupa

U saopštenju se ne navodi kada će Nojer priključiti treninzima prvog tima

08.08.2023. 08:00
  • Podeli:
Manuel Nojer-645de6f6dd78a.webp Foto: Profimedia

Golman Bajerna Manuel Nojer podvrgnut je operaciji uklanjanja metalnih implanta iz noge, koju je slomio na skijanju krajem prošle godine, saopštio je klub iz Minhena.

"Kapiten Bajerna je odmah nastavio rehabilitaciju", navodi se u saopštenju šampiona Bundeslige.

U saopštenju se ne navodi kada će Nojer priključiti treninzima prvog tima.

Nojer je slomio nogu tokom skijanja u decembru prošle godine, a nije bio sa timom na predsezonskoj turneji po Japanu i Singapuru. 

Bajern počinje sezonu u subotu i igra protiv Lajpciga, u Superkupu Nemačke.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()