Mari posle napada: Video sam ženu pored mene kako umire

Okrenuo sam se i video čoveka kako ispred mene ubada osobu u vrat, rekao je fudbaler Monce koji je bio jedna od žrtava napadača

28.10.2022. 12:51
  • Podeli:
pablo mari-reuters-1666950383743.webp Foto: Reuters

Fudbaler Monce Pablo Mari opisao je napad u kom je uboden nožem i kazao da je ispred sebe video ženu kako umire, dodajući da je imao sreće jer je to mogao biti on.

Španac je bio žrtva muškarca starog 46 godina, koji je u četvrtak uveče u trgovačkom centru u blizini Milana nožem nasumično ubadao ljude i usmrtio jednu ososbu.

"Šta se dogodilo? Jednostavno, imao sam sreće. Video sam ženu ispred mene kako umire, a to sam mogao biti ja. Vodio sam svoje dete u kolicima, a onda sam osetio oštar bol u leđima. Okrenuo sam se i video čoveka kako ispred mene ubada osobu u vrat. Ja sam dobro, već ću u ponedeljak biti na terenu", izjavio je Pablo Mari za Gazeta delo sport.

Radnica supermarketa u sklopu tržnog centra je preminula, a Mari je prošao samo sa ušivanjem duboke rane na leđima.

Pablo Mari igra na poziciji centralnog defanzivca, a za Moncu nastupa kao pozajmljeni fudbaler londonskog Arsenala.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()