Marko Rosi: Kada igrate u Srbiji morate da patite

Moramo da budemo zahvalni našem golmanu, smatra selektor Mađarske

08.09.2023. 08:58
  • Podeli:
Marko Rosi-64fac613c399d.webp Foto: AP Photo/Darko Vojinovic/Tanjug

Selektor fudbalske reprezentacije Mađarske Marko Rosi izjavio je da je njegov tim zasluženo pobedio Srbiju u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će biti održano naredne godine u Nemačkoj.

Mađarska je slavila u Beogradu rezultatom 2:1 u meču grupe G kvalifikacija za EP 2024.

"Mislim da smo igrali dobro u prvom poluvremenu i da nismo zaslužili da gubimo, ali smo se držali našeg plana i pobedili smo. Kada igrate u Srbiji morate da patite, patili smo možda previše", rekao je Rosi na konferenciji za medije i nastavio:

"U drugom poluvremenu smo igrali sa velikim srcem, ali kada čuvate rezultat, srce nije jedino važno. Moramo da budemo zahvalni našem golmanu, koji je imao nekoliko dobrih intervencija. Srbija je bila bolja u drugom poluvremenu od nas".

Mađarska je trenutno prva na tabeli grupe G sa 10 bodova, dok je Srbija druga sa sedam.

"Kada sam započeo ovaj posao je neverovatno šta smo uradili. Imamo tim pun igrača koji su puni samopouzdanja. Ponosan sam na njihov pristup utakmici. Želim da čestitam svim igračima na borbi, posebno u prvom poluvremenu. Možda su neki igrači zaslužili i kritiku", dodao je Rosi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()