Šćepović za UNU otkrio detalje povratka u srpski fudbal: Ljajić mi je olakšao odluku

Srpski napadač ne krije sreću

18.09.2023. 18:44
  • Podeli:
marko sćepović ata antonio-650871033193d.webp Foto: Antonio Ahel/ATAImages

U Novom Pazaru danas je odjeknula još jedna fudbalska bomba. Posle Sejdube Sume i Adema Ljajića među plavo-bele stigao je još jedan iskusni igrač - napadač Marko Šćepović (32).

Ponikao je u Partizanu, a pored crno-belih igrao je za Teleoptik, Olimpijakos, Majorku, Terek, Muskron, Fehervar, Rizespor, Buriram junajted, Omoniju i španski Lugo.

Bivši špic Partizana došao je u grad kraj Jošanice kao slobodan igrač, a veliku ulogu u ovom angažmanu imao je Adem Ljajić. On je bio taj koji je Šćepoviću predočio viziju i evropske ambicije Novog Pazara, pa ga je privoleo da zajedno to i ostvare u svojim iskusnim godinama.

Ekskluzivno za UNU Marko Šćepović otkrio je detalje dolaska u Novi Pazar i izneo svoja očekivanja.

"Srećan sam što se vraćam u srpski fudbal posle skoro deset godina, ono što me je privuklo da se vratim jesu ambicije i želja kluba i sportskog direktora i naravno dolazak mog prijatelja Adema Ljajića, zbog čega sam odluku doneo mnogo brže i lakše!", ističe on i dodaje:

"Poslednjih par dana bio sam u kontaktu sa sportskim direktorom Novog Pazara i Ademom i brzo smo se dogovorili oko svega i jedva čekam da se što bolje i u najkraćem mogućem roku spremim da pomognem ekipi!", jasan je bio Šćepović.

Foto: Profimedia

Šćepović je za reprezentaciju Srbije odigrao pet utakmica.

Novi Pazar se trenzutno nalazi na sedmom mestu na tabeli Superlige Srbije sa 10 bodova iz sedam utakmica, plavo-beli su prošlogodišnju sezonu završili na šestom mestu tabele.
 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()