Mihajlo Ilić golom u nadoknadi vremena doneo pobedu Partizanu

Kakva završnica u Humskoj

12.11.2023. 21:08
  • Podeli:
Fudbaleri Partizana-6551d8d737a0e.webp Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana pobedili su na stadionu u Humskoj ekipu Čukaričkog rezultatom 2:1 (1:0) u meču 15. kola Superlige Srbije.

Fudbaleri Partizana su poveli u 22. minutu golom Mateusa Saldanje. Čukarički je izjednačio u 84. minutu pogotkom Igora Miladinovića. Usledila je neizvesna završnica, a pobedu "crno-belima" doneo je Mihajlo Ilić u šestom minutu nadoknade vremena. Partizan je ovim trijumfom stigao do 13. uzastopne pobede u Superligi Srbije.

Crno-beli su prvi na tabeli sa 40 bodova, dok je Crvena zvezda druga sa 34. Čukarički je na devetom mestu na tabeli sa 17 bodova.

Fudbaleri Partizana će u narednom kolu na svom terenu dočekati TSC, dok će Čukarički gostovati niškom Radničkom.

Fudbaleri Javora su na svom terenu pobedili Spartak 2:0.

Novi Pazar je u petak u Nišu pobedio Radnički 1:0. Odigrani su mečevi: Radnički (KG) - Voždovac 3:0, Radnik - Napredak 1:2, Železničar - Crvena zvezda 1:2 i IMT - Mladost 0:1.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()