Mijatović skenira Real: Vinicijus je sada najodlučniji igrač Anćelotijevog tima

Ramos igra dobro u PSŽ, lično mislim da mu je ostalo još dosta fudbala u nogama, ali ja nisam trener, kaže bivši igrač Partizana i Reala

24.02.2023. 15:32
  • Podeli:
Peđa Mijatović-63f8c838ae3d1.webp Foto: Profimedia

Predrag Peđa Mijatović, jedna od legendi Real Madrida, skenirao je svoj voljeni španski klub koji je u fazi najgušćeg rasporeda sezone. 

Klub iz Madrida u subotu čeka gradski derbi sa Atletikom, u okviru La Lige.

"Ako pogledamo statistiku poslednjih godina, Real Madrid je u prednosti, ne samo zbog statistike već i zbog igre na svom terenu. Za mene je u gradskom derbiju favorit Real Madrid, ali u ovakvoj vrsti meča nikad se ne zna šta može da se desi. Biće to veoma interesantan meč. Obe ekipe žele da postignu gol, bolje reći da pobede jer bi remi bio loš rezultat. Prvo za Real Madrid, koji se muči da smanji prednost Barselone, a zatim i za Atletiko koji mora da osvoji bodove ili pobedi da bi obezbedio plasman u Ligu šampiona sledeće godine".

Posle derbija sledi utakmica Kupa protiv Barselone, čuveni El klasiko.

"Kombinovanje dve dobre utakmice protiv dva velika rivala je uvek dobro. Madrid je na dobrom putu i učiniće sve da smanji prednost Barselone".

Posle pobede protiv Liverpula na "Enfildu", ponovo je u centru pažnje Vinisijus. Odlična igra mladog Brazilca u revanšu Lige šampiona vratila ga je u centar pažnje. Mijatović se slaže sa Anćelotijem da li je Brazilac trenutno najodlučniji igrač.

"Vinisijus jeste najodlučniji igrač, on takođe reaguje i „on je tu“ kada je timu potreban. Pre neki dan na Enfildu je bio jasan primer da je reč o igraču koji stalno raste i sada je najsposobniji. Da vidimo da li će nastaviti ovako. On je budućnost Real Madrida" .

Prokomentarisao je bivši igrač Partizana i Real Madrida i iznenadno povlačenje Serhija Ramosa iz reprezentacije Španije, što je vest dana u Španiji.

"Nisam bio mnogo iznenađen jer sam već video da to dolazi. Kada te ne zovu na Svetsko prvenstvo moraš da shvatiš da više nećeš da igraš sa reprezentacijom. Ramos igra dobro u PSŽ, lično mislim da mu je ostalo još dosta fudbala u nogama. Ali, ja nisam trener, a takve odluke donose trener i morate ih poštovati."

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()