Milorad Vučelić podneo ostavku na mesto predsednika FK Partizan

Vučelić je bio predsednik Partizana od 2016. godine.

30.08.2023. 13:32
  • Podeli:
fkpartizan_koktel_04102022_0018 milorad vučelić Amir HamzagicATAImages-64ef293951416.webp Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Predsednik Fudbalskog kluba Partizana Milorad Vučelić podneo je danas ostavku na tu funkciju, prenose beogradski mediji.

On je ovu svoju odluku obrazložio svojim najbližim saradnicima u taboru crno-belih. Kako prenose izvori „Novosti", Vučelić je užem rukovodstvu kluba, između ostalog, kazao da mu je „funkcija predsednika Partizana bila velika čast, teška dužnost i obaveza".

"Vršio sam je dugo godina radeći u okviru statutarnih ovlašćenja, a po najvećoj i najboljoj meri svojih mogućnosti. Teška srca i mirne savesti - više ne mogu. I zato podnosim ostavku na položaj predsednika i izražavam veliku zahvalnost svojim saradnicima i svima onima koji su mi, u ovim za Partizan složenim vremenima, pomagali", naveo je Vučelić.

Podsetimo, on je na čelo velikana iz Humske došao 2016. godine, a prethodno je od 2014. obavljao funkciju potpredsednika. Pod njegovim kormilom osvojena je dupla kruna u sezoni 2016‒2017. Takođe, tri puta su crno-beli podizali i trofej Kupa Srbije ‒ 2017, 2018. i 2019. 

Za to vreme Partizan je u dva navrata igrao u grupnoj fazi Lige Evrope i isto toliko puta u Ligi konferencije. Tokom nastupa u najmlađem evropskom takmičenju izborena su dva učešća u eliminacionoj fazi.

Navijači Partizana su za sutra uoči revanš meča plej-ofa za plasman u Ligu konferencija najavili protest protiv čelnika kluba.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()