Muka živa za hrvatske navijače nakon poraza na EURO: Kod jednog je i televizor leteo u dvorište

Nije mu bilo lako...

16.06.2024. 09:28
  • Podeli:
hrvatski navijač televizor x printscreen-666e98363ce83.webp Foto: X/PrintScreen/@ortak_xs

Navijačima u Hrvatskoj teško je pao debakl Vatrenih na startu Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Podsetimo, Hrvatska je na startu turnira doživela ubedljiv poraz od Španije (3:0). 

Očajan nastup Hrvata razbesneo je navijače u komšiluku, koji su sa velikim očekivanjima ispratili fudbalere u Nemačku. 

A kako i ne bi kada ih je njihova reprezentacija na Svetskom prvenstvu usrećila bronzom. 

Na društvenim mrežama pojavio se snimak jednog ogorčenog fana Hrvatske, koji sav bes iskalio na svom televizoru. U dresu Hrvatske izašao je iz kuće za televizorom u rukama i onda ga ljutito razbio u paramparčad.

Nakon što je televizor završio na travi, hrvatski navijač je smušeno seo na stolicu ispred kuće sa gorkim izrazom lica, ne progovarajući ni reč. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()