Natho iz Izraela poručuje saigračima: Dao bih sve da sam sa vama

Partizanu je u poslednjoj utakmici, grupne faze Lige konferencije, potreban bod za potvrdu plasmana u drugi krug, a taj minimum juri, u četvrtak, protiv Anortozisa.

08.12.2021. 14:17
  • Podeli:
Bibras Natho FK Partizan.jpg Foto: FK Partizan

Da je crno belima podršaka značajna zna i Bibarsa Natho, koji je već neko vreme zbog povrede van stroja Aleksandra Stanojevića

Izraelac je saigračima poslao video poruku preko društvenih mreža i poželeo im tri pobede do kraja jesenjeg dela sezone.

"Zdravo, ljudi. Kako ste? Nadam se da ste svi dobro. Hteo bih da vam poželim sreću na poslednje tri utakmice pred pauzu, da završite posao i ostvarite tri pobede. Sada kada nisam tu, vidim kako je to teško. Dao bih sve da sedim sad sa vama u svlačionici. Znam da dobro radite - igrate zajedno, držite se zajedno i radite zajedno. Molim vas, ne dajte Vujketu i Čakiju da postižu golove, ali nastavite sa pobedama. Nedostajete mi, vidimo se uskoro. Srećno", poručio je Natho iz Izraela.

Partizan dočekuje Anortozis u četvrtak od 18:45. Da se Kiprani neće predavati jasno je svima jer je njima potrebna pobeda.

 

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()