Natho jasan: Prvi put kad ne budem želeo startnih 11, povlačim se

On se nije našao u startnoj postavi za meč sa Napretkom

22.07.2024. 22:45
  • Podeli:
Bibras Natho-6522884a4b9ec.webp Foto: Profimedia

Fudbaleri Partizana otputovali su u Lublin gde će u utorak od 20.00 igrati prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Dinamo Kijeva.

Jedan od najiskusnijih fudbalera crno-belih, Bibars Natho je pričao o željama, kako ličnim, tako i klupskim.

"Dobro je da smo započeli pobedom. Nije bila laka utakmica, ali se pišu samo tri boda. Očekuje nas teška utakmica. Znamo šta želimo, želimo Ligu šampiona. Ovo je jedna od dve utakmice i želimo da imamo dobar rezultat pred povratak", rekao je Natho.

Nije se našao u startnih 11 protiv Napretka, ali je Natho optimista i profesionalac, pa bi želeo da se u tu ulogu vrati što pre:

"Onog dana kad ne budem želeo da budem u prvoj postavi prestaću da igram fudbal. To je moj mentalitet. Želim da uvek budem najbolji, želim da počinjem, ali na kraju imamo trenera i on odlučuje. Ako trener kaže da je bolje za tim da počnem sa klupe, ja ću tako postupiti. Profesionalac sam i potrudiću se da ulaskom na teren povratim mesto u startnih 11. To je naš posao", istakao je Natho.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()