Natho se povlači: Želi da svu energiju usmeri ka Partizanu

Volim svoj nacionalni tim i sve u njemu, ali važno je znati kada stati i sačuvati telo, rekao je fudbaler koji se oprašta u utorak

27.03.2023. 09:29
  • Podeli:
Bibras Natho FK Partizan.jpg Foto: FK Partizan

Fudbaler Partizana Bibars Natho saopštio je da će se na utakmici protiv Švajcarske, koja će biti odigrana u utorak u Ženevi, oprostiti od reprezentacije Izraela, saopšteno je na zvaničnom sajtu kluba iz Beograda.

Natho je za reprezentaciju Izraela odigrao 88 utakmica i postigao je četiri gola. On je na 83 meča bio starter.

"Osećam se zaista čudno. Volim svoje saigrače, trenera i dobro se osećam, ali je važno znati kada stati i sačuvati telo. Želim da sada svu svoju energiju usmerim na svoj tim - Partizan. Želim da na ovaj način svoju igračku karijeru učinim dužom, da igram još dve - tri godine i da se mom timu ceo dam na raspolaganje", rekao je Bibars.

Švajcarska i Izrael će u utorak odigrati meč drugog kola grupe I kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će biti odigrano naredne godine u Nemačkoj.

"Srećan sam što je na kraju sve ovako ispalo. Velika zahvalnost momcima iz moje nacionalne selekcije, jer je to bila velika noć za mene. Pre dva dana su za mene organizovali sastanak za koji su pripremili i video zbog koga sam zamalo i zaplakao", zaključio je fudbaler Partizana.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()