Nemci sude prvi meč Šerifa i Partizana

Četvorica arbitara i dvojica u VAR sobi dele pravdu na meču Lige konferencije u Kišinjevu

14.02.2023. 11:33
  • Podeli:
Harm Osmers-63eb630985145.webp Foto: Profimedia

Nemac Harm Osmers biće glavni sudija na prvom meču šesnaestine finala Lige konferencija između Šerifa i Partizana, koji će biti odigran u četvrtak u 21 sat u Kišinjevu, saopštila je Evropska fudbalska unija (UEFA).

Osmersu će pomagati sunarodnici Robert Kempter i Dominik Šal, dok će četvrti sudija da bude Robert Šreder. U VAR sobi će biti takođe Nemci Benjamin Grand i Marko Ahmiler.

Osmers je u septembru prošle godine sudio meč Lige Evrope između Crvene zvezde i Monaka (0:1).

Revanš meč između Partizana i Šerifa biće odigran 23. februara od 18.45 časova u Beogradu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()