Nije samo Jovanović otpisan, i golman Reala je: Kurtoa ne putuje u Nemačku

Tedesko iznenadio

28.05.2024. 17:53
  • Podeli:
kurtoa reuters-64913c5c7d7de.webp Foto: Reuters

Pomalo čudnu odluku doneo je Domeniko Tedesko uoči Evropskog prvenstva u fudbalu i otpisao Tiba Kurtou. Neočekivan splet okolnosti će tako standardnog čuvara mreže Reala do povrede odvojiti od selekcije Belgije.

Jeste sjajni čuvar mreže propustio dobar deo sezone, čak i po povratku nije želeo Karlo Anćeloti da ga koristi u mečevima Lige šampiona jer je Andrej Lunjin bio spremniji, ali je verovatno mogao makara da bude među tri opcije.

Tedesko je otkrio da je razgovarao sa njim i da mu je on rekao da nije još uvek sto odsto spreman, zbog čega je i doneta ovakva odluka.

Belgiju će na EURO povesti sledećih 25 igrača:

Golmani: Koen Kastels, Tomas Kaminski, Mac Sels

Odbrana: Timoti Kastanj, Maksim De Kujper, Zeno Debast, Vut Fas, Toma Menije, Jan Vertongen, Artur Tete

Vezni red: Aksel Vicel, Jamnik Karasko, Kevin De Brujne, Orel Mangala, Amadu Onana, Juri Tilemans, Artur Vermeren, Aster Vranks

Napad: Joan Bakajoko, Šarl De Ketelare, Žeremi Doku, Romelu Lukaku, Dodi Lukebakio, Luj Openda, Leandro Trosar

Belgija je smeštena u grupu E zajedno sa Slovačkom, Rumunijom i Ukrajinom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()