Niko kao Tomas Miler: Nemac piše istoriju

Pogledajte o čemu se radi

26.08.2024. 23:59
  • Podeli:
tomas miler-66cc3c8952f04.webp Foto: Tom Weller/dpa via AP

Nemački fudbaler Tomas Miler ispisao je istoriju minhenskog Bajerna.

Tomas Miler igra za Bajern Minhen od 2008. godine kada je debitovao protiv HSV ušavši u igru umesto Miroslava Klosea.

Od tog dana pa do danas je odigrao 474 utakmice u dresu Bajerna i po tome je oborio klupski rekord vezan za broj odigranih utakmica u Bundesligi.

Miler je sa trona skinuo Sepa Majera i upravo su njih dvojica na vrhu po broju odigranih utakmica u svim takmičenjima, pošto obojica imaju po 709 mečeva.

Fudbaleri Bajerna su u nedelju pobedili Volfsburg rezultatom 3:2, a Miler je u 65. minutu ušao umesto Saše Boeja i tako oborio rekord minhenskog kluba.

Miler je takođe rekorder Bajerna po broju osvojenih trofeja sa 12 titula u vitrinama.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()