Ništa od Srđana Jovanovića: Ovo su arbitri koji će deliti pravdu večitima

Parizan dočekuje Železničar, Zvezda putuje u Bačku Topolu

01.03.2024. 15:02
  • Podeli:
sudija-642bcf4adc4cb.webp Foto: Pixabay

Ovog vikenda se nastavljaju borbe u Superligi Srbije, a na terene će i Partizan i Crvena zvezda. Sada je poznato i koji arbitri će deliti pravdu na njihovim mečevima. Sudija Milan Ilić će biti zadužen za utakmicu na "TSC Areni", dok će u Humsku Danilo Nikolić.

Nakon utakmica prošle nedelje, u kojima je Partizan pobedio Radnik (2:1), dok je Zvezda bila bolja od Čukaričkog (3:0), podigla se velika bura u javnosti, nakon saopštenja crveno-belih. U njemu je tim iz Ljutice Bogdana optužio arbitra Srđana Jovanovića da je direktno pomogao Partizanu u Surdulici, pa je izbor arbitara za ovo kolo bio pod posebnom lupom.

Fudbalske ljubitelje ovog vikenda zanima utakmica u Bačkoj Topoli, u kojoj će snage odmeriti ekipe TSC-a i Crvene zvezde, a tamo će glavni sudija biti Milan Ilić. Njemu će pomagati Svetozar Živin i Nikola Antić, dok će na mestu četvrtog sudije biti Jovan Šegrt. U VAR sobi sedeće Marko Ivković i Nikola Đorović.

Sa druge strane, Partizan će ovo kolo biti domaćin i igraće protiv Železničara iz Pančeva, a tamo je kao prvi sudija postavljen Danilo Nikolić. Njemu će pomagati Milan Šutulović i Ivan Mikalački, dok je četvrti sudija David Matić. U VAR sobi će sedeti Milan Mitić i Milan Minić.

Zanimljivo je i to da u ovom kolu među delegiranim arbitrima nema Srđana Jovanovića. On neće deliti pravdu ni na jednom superligaškom meču ove runde.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()