Nojer se vratio u tim: Prvi trening sa ekipom Bajerna

Nije još poznato kada će Nemac biti spreman za utakmice

28.08.2023. 16:40
  • Podeli:
Manuel Nojer-645de6f6dd78a.webp Foto: Profimedia

Kapiten Bajerna Manuel Nojer trenirao je u ponedeljak sa ostalim golmanima u ekipi i to prvi put otkako je slomio nogu na skijanju u decembru prošle godine, saopštio je fudbalski klub iz Minhena.

U saopštenju se navodi da je "37-godišnji kapiten odradio trening sa kolegama golmanima". Trening je predvodio novi golman Bajerna Danijel Perec, koji je nedavno stigao iz Makabija iz Tel Aviva.

Bajern je naveo da je Nojer napravio naredni korak ka povratku na teren. U saopštenju se ne navodi kada će Nojer biti spreman da se vrati na teren.
U prve tri utakmice ove sezone na golu Bajerna bio je Sven Ulrih, a njegova zamena trebalo bi da bude Perec.

Bajern je naveo da se Džamal Musijala, Rafael Gereiro i Benjamin Pavar oporavljaju od povreda i da će se uskoro vratiti na teren.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()