Novi potpis na Marakani: Nemanja Stojić je novi igrač Crvene zvezde

On je potpisao četvorogodišnji ugovor sa crveno-belima

03.06.2024. 13:39
  • Podeli:
nemanja stojic Dusan MilenkovicATAImages.-665b752b56aa7.webp Foto: Dusan Milenkovic ATAImages

Sve je gotovo kada su u pitanju pregovori između Crvene zvezde i Nemanje Stojića. Naime, on je postao drugo pojačanje šampiona Srbije ovog leta.

Između Zvezde i igrača sve je bilo rešeno još pre nekoliko dana, a u finišu protekle sedmice definisana je i visina obeštećenja. TSC će dobiti milion evra za štopera.

Stojić je sklopio četvorogodišnju saradnju sa Crvenom zvezdom, ekipi će se pridružiti posle odmora od učešća na Prvenstvu Evrope u Nemačkoj.

Podsećanja radi, Stojić je drugo pojačanje Zvezde, a prvo je takođe nekadašnji igrač TSC-a Luka Ilić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()