Novi unosan posao Zvezde: Điga na meti Arsenala

Njega je klub sa Marakane ovog leta otkupio od Bazela za 2,3 miliona evra

24.06.2024. 20:25
  • Podeli:
djiga foto crvena zvezda-664e164f043e7.webp Foto: FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

Fudbaler Crvene zvezde Naser Điga nalazi se na meti Arsenala, prenosi ajfudbal (eyefootball).

Kako navodi specijalizovani sajt za fudbalske transfere Điga se nalazi pred potpisom za Arsenal, nakon što je klub iz Londona stupio u kontakt sa Zvezdom. Potencijalni transfer bi iznosio 19 miliona funti.

Điga (21) je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u klubu sa stadiona "Rajko Mitić". Zvezda ga je ovog leta otkupila od Bazela za 2,3 miliona evra.

Fudbaler iz Burkine Faso odigrao je pet utakmica i postigao jedan gol za reprezentaciju. Điga je još u karijeri nastupao za Vitese i Nim.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()