Obradović iznenađen izdanjem igrača: Sve deluje kao nemoguće

Smajlagić se požalio na koleno, Vukčević je u Americi, pojma nemam gde je, rekao je trener Partizana

16.05.2023. 09:18
  • Podeli:
Željko Obradović-639da2dee8e4b.webp Foto: Miloš Milivojević/Tanjug

Partizan je poražen od SC Derbi u plej-ofu ABA lige sa 84:83, ali više od toga zabrinjava odnos igrača crno-belog tima prema utakmici i protivniku, kao i činjenica da su, kao favoriti na papiru, nadigrani pod obručima - razlika od 20 skokova odlučila je pobednika. 

Posle utakmice trener Partizana Željko Obradović bio je vidno iznenađen izdanjem svog tima, a i pomalo zamišljen ne bi li sebi objasnio šta se i zbog čega desilo. 

"Ušli smo ležerno i zahvaljući tome smo izgubili. Neverovatan je podatak da je u zadnjih pet minuta bilo 11:4 za njih, u trenucima kada se lomila utakmica i sa iskustvom koje imamo, to deluje nemoguće. Ali bilo je tako, dogodilo se. Vode 1:0, čeka nas revanš utakmica u gostima. Na nama je da vratimo seriju u Beograd", rekao je Obradović,.

I trener Partizana je naglasio da je SC Derbi imao čak 20 skokova više.

"Nema drugog objašnjenja osim njihove ogromne želje. Ja treba da pitam moje da li individualno znaju neke igrače, da li smo mi pripremili utakmicu, da li smo vodili računa, da li smo im dali podatke da u situaciji kad nemaš bonus treba da gledaš igrača koji šutira trojku ili da gledaš igrača koji ide na skok. Napravićemo analizu, pa ćemo videti".

Na meču nije bilo Alena Smajlagića, koji je imao bol u kolenu.

"Došao je pred utakmicu i rekao da ga boli koleno, jutros je na treningu rekao da ima bolove, ali da ga je popodne zabolelo i bilo je nemoguće da igra", objasnio je Obradović, ali je na pitanje o izostanku Tristana Vukčevića bio još otvoreniji. "On je u Americi. Ja nemam pojma, nemam pojma gde je. Dobio je dozvolu da ode, i to je to, sve što znam"

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()