Odbojkašice Srbije sve bliže Parizu: Još jedan protivnik manje

Na turniru u Ningbou za sada bez greške

19.09.2023. 08:39
  • Podeli:
odbojkašice srbije tanjug ap Virginia Mayo-64eccaf42ed5e.webp Foto: Tanjug/Ap/Virginia Mayo

Odbojkašice Srbije pobedile su selekciju Kanade sa 3:0 (25:19,25:17,25:21) u trećem meču grupe A na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre.

Pobedom nad Kanađankama na kvalifikacionom turniru u Ningbou odbojkašice Srbije učvrstile su vodeću poziciju na tabeli grupe A u kvalifikacijama sa devet bodova bez izgubljenog seta.

Izabranice selektora Đovanija Gvidetija ubedljivo su nadigrale Kanađanke koje su samo sredinom trećeg seta uspele da pruže delimično ravnopravan otpor.

Od osam ekipa koje učestvuju na kvalifikacionom turniru, mesto na Olimpijskim igrama naredne godine obezbediće samo dve prvoplasirane.

Naredni meč odbojkašice Srbije igraju u sredu protiv selekcije Češke. 
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()