Oglasila se Disciplinska komisija FSS: Opomene Milojeviću i Dudiću, kazne Zvezdi i Radničkom

Rat dva kluba se nastavio putem saopštenja

05.09.2024. 19:15
  • Podeli:
fk crvena zvezda, vanja drkušić - Bane T. Stojanovic ATAImages 01, septembar, 2024-66d554776d1d0.webp Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Incidenti na utakmici između Crvene zvezde i Radničkog u Gornjem Milancu nisu prošli nekažnjeno. Naime, Disciplinska komisija FSS pokrenula je postupke i zatražila izjašnjenja predstavnika oba kluba.

Šumadincima se na teret stavljaju loša organizacija, pirotehnika sa velikim posledicama i nasilje navijača.

Crvena zvezda ima stavku manje u prijavi – upotrebu pirotehničkih sredstava i nasilno ponašanje najvatrenijih pristalica.

Posle meča, podsetimo, rasplamsao se rat saopštenjima sa obe strane.

Treneri Feđa Dudić i Vladan Milojević nisu se pojavili na obaveznoj konferenciji za medije. Prošli su sa opomenama, zbog čega bi eventualne naredne nedolaske mogli finansijski da plate.

Zbog pet žutih kartona, kasa Radničkog 1923 olakšana je za 50.000 dinara.

Napadač Kragujevčana, Matija Gluščević, propustiće sledeću utakmicu, zbog crvenog kartona, oko kojeg se razvila naširoka polemika posle utakmice.

Štoper lučanske Mladosti, Dušan Cvetinović, propustiće takođe jednu utakmicu.

Pokrenut je postupak protiv Ljubiše Stamenkovića. Šef struke GFK Slobode, uprkos kazni zbog četiri žuta kartona, vodio je ekipu na gostovanju Javor Matisu u Šapcu. Čak je i okupio ekipu pred početak drugog poluvremena i tokom utakmice davao sa tribine uputstva izabranicima na terenu.

Prvotimac Radničkog, Milan Gvozdenović, kažnjen je utakmicom zabrane igranja. Radnik je sankcionisan sa 35.000 dinara, zbog pet žutih kartona.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()