Oglasio se trener Kordobe: Gudelj se sa ekipom vraća kući

Stabilan i svestan bio je sve vreme, kaže Ivan Anija

03.12.2023. 16:08
  • Podeli:
fudbal, lopta, teren pixabay-6508b02f1c848.webp Foto: Pixabay

Dragiša Gudelj je pao na teren tokom utakmice i sam se pridigao. Posle ponovljenog slučaja, u lakšem obliku nego pre devet meseci, srpski internacionalac iz redova Kordobe momentalno je poslat u bolnicu na testiranje. Ovo je događaj koji je zabrinuo sve u klubu. 

Trener španskog kluba Ivan Anija rekao je posle meča da nikome nije bilo lako kada je video pad igrača. 

"On je bio u bolnici, u stabilnom stanju i pri svesti. Mnogo smo se uplašili, ali, sve se dobro završilo", reko je Anija.

Posle toga je klub Kordoba na svom zvaničnom nalogu na društvenim mrećama objavila snimak na kom se vidi kako Dragiša Gudelj hoda normalno, te se sa ekipom vraća kući.

"Vraćamo se za Kordobu sa tri boda i sa Dragijem s nama", kratko su napisali.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()