Orlovi po lošem vremenu trenirali na "Čairu": Valjda kiša ne najavljuje rezultat protiv Švajcarske

Utakmica trećeg kola Lige nacija između Srbije i Švajcarske igra se sutra od 20.45 časova u Leskovcu

11.10.2024. 18:46
  • Podeli:
trening orlova u nišu na čairu, niš, čair, orlovi, fudbalska repreezntacija srbije - 11 okt 2024 - TANJUG VLADIMIR ŠPORČIĆ (4)-670954d46703b.webp Foto: TANJUG/VLADIMIR ŠPORČIĆ

Fudbaleri Srbije poslednji trening uoči utakmice sa Švajcarskom odradili su na niškom "Čairu", a ni kiša nije uticala na raspoloženje u ekipi.

Selektor Dragan Stojković Piksi, na terenu gde je počeo karijeru, imao je na raspologanju sve fudbalere.

Utakmica trećeg kola Lige nacija između Srbije i Švajcarske igra se sutra od 20.45 časova u Leskovcu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()