Ovusu ima fantastičnu saradnju sa Duljajem: Nekada ti treba vetar u leđa

On najbolje zna kako treba sve da uradim, kaže igrač koji igra prvu sezonu u crno-belom dresu

29.02.2024. 15:37
  • Podeli:
Ovusu-65e0968192ae5.webp Foto: FK Partizan

Fudbaler Partizana Leonard Ovusu izjavio je da je za njega i njegove saigrače svaka od narednih 15 utakmica u Superligi Srbije finale.

Ovusu je u zimskom prelaznom roku stigao u Partizan. On je oduševljen što sarađuje sa trenerom Igorom Duljajem.

"Bio je neverovatan fudbaler, ne samo što je sjajno čuvao Zinedina Zidana, već i ostale Galaktikosei. Igrao je na istoj poziciji kao ja i u prilici je da mi kaže uradi tako, nemoj ovako. To mi izuzetno pomaže da se prilagodim. Može da mi ukaže na moje pozicioniranje u odbrani ili u napadu, primanje lopte ili duge lopte... On najbolje zna kako treba sve da uradim jer je igrao baš na toj poziciji. Za mene je saradnja sa njim fantastična", rekao je Ovusu za Partizanov podkast.

Partizan se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli SLS sa 56 bodova.

"Idemo korak po korak, utakmicu po utakmicu, ne želimo da se zanosimo previše unapred, jer dešavaju se utakmice gde ne može da se igra fudbal. Naravno, ima i utakmica gde sve ide glatko, kontrolišeš loptu, igraš kako želiš, i zato idemo korak po korak ka ostvarenju svega što mi i navijači želimo. Za nas je svaka od narednih 15 utakmica finale", dodao je fudbaler Partizana.

On je pozvao navijače da podrže fudbalere crno-belih.

"Moja poruka navijačima je da nas podrže, uverio sam se na prošloj utakmici kada je onakva podrška emotivno i psihološki te guraju napred, daju ti energiju i snagu da ostvariš još više. Zato ih molim da dođu i da nam daju podršku, jer to nam je potrebno. Nekada su teške utakmice i treba ti vetar u leđa, potreban ti je neko da ti kaže 'možeš ti to, ajde', to je ono što navijači mogu da nam donesu", zaključio je Ovusu.

Partizan će u subotu od 18.30 časova na svom terenu dočekati Železničar u 23. kolu SLS.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()