Oženio se u tajnosti: Nojer stao na ludi kamen sa 14 godina mlađom ženom

Jedan od najboljih golmana sveta dugogodišnju vezu krunisao brakom

14.11.2023. 15:24
  • Podeli:
Manuel Nojer-655382b75795c.webp Foto: Lennart Preiss/dpa via AP/Tanjug

Oženio se Manuel Nojer (37). Golmn Bajerna iz Minhena stao je na ludi kamen sa svojom dugogodišnjom devojkom, nemačkom rukometašicom, Anikom Bisel (23), koja je 14 godina mlađa od njega. 

Venčanje je obaveljeno u tajnosti, a nova supruga je tajnu otkrila na suptilan način. Anika je promenila prezime na Instagramu i tako je dala do znanja da je udata žena. 

Kako prenosi "Bild", iznenađujuće venčanje održano je ceremonijom u najužem krugu prijatelja.

Krajem septembra su kružile glasine o veridbi i trudnoći Biselove.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()