Pari Sen Žermen odbio da plati dugovanje Mbapeu

Oni na ime neisplaćenih plata i bonusa duguju zvezdi francuskog i svetskog fudbala 55 miliona evra

25.10.2024. 16:15
  • Podeli:
kilijan mbape, 3 jun 2024 - profimedia-665e0a969c61b.webp Foto: Profimedia

Komitet francuske Lige 1 presudio je da Pari Sen Žermen mora da isplati zaostala dugovanja bivšem igraču, Kilijanu Mbapeu.

Oni na ime neisplaćenih plata i bonusa duguju zvezdi francuskog i svetskog fudbala 55 miliona evra i kako stvaro stoje i dalje ne žele da ih plate.

"Sada kada je komitet za žalbe potvrdio mišljenje koje je dao pravni komitet, PSŽ je odlučio da slučaj iznese pred kompetentnim sudovima. Sve to dok i dalje pokušavamo da nađemo prijateljsko rešenje sa igračem", potvrdili su iz pariškog kluba za RMC Sport.

Iz kluba podsećaju da se Mbape javno obavezao da neće zahtevati isplatu s obzirom na to da je dok je bio član istog imao neverovatne koristi tokom sedam godina. Klub se nada da će data reč biti ispoštovana, u suprotnom, PSŽ će morati da se obrati nadležnim sudovima da bi nadoknadili štetu koja je nastala neprihvatljivim ponašanjem bivšeg igrača.

"To je ustvari pitanje poverenja, iskrenosti, održavanja pravih vrednosti i poštovanja prema instituciji kluba i njegovih navijača", dodaje se u saopštenju PSŽ-a.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()